Flag

Chocolademelk op een stokje

5 porties
Gemakkelijk
20
Een zoete, hartverwarmende lekkernij voor de koudste winterdagen.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Je kan ook een driekleuren-blokje maken. Smelt eerst witte chocolade en verdeel over de glaasjes. Smelt en verdeel vervolgens héél voorzichtig melkchocolade en pure chocolade.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image
Benodigdheden
Extra
Ijslollystokjes
Kleine glaasjes
Kleine glaasjes

Ingrediënten

Voor de bereiding
150 gchocolade (puur, melk of wit)
Dr. Oetker Regenboogfantasie

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Regenboogfantasie
1

Smelt de chocolade au bain-marie. Verdeel de gesmolten chocolade over kleine (plastic) glaasjes. Steek hierin een ijslollystokje.

2

Versier de bovenkant met suikerdecoratie vóór de chocolade weer gestold is. Laat een paar uurtjes afkoelen en haal de chocolademelk op een stokje uit de glaasjes.

3

Verpak ze eventueel in plasticfolie om ze te bewaren voor later.


Hoe maakt je hiermee warme chocomelk?

Maak de melk warm, en verdeel over grote koppen. Steek er een stokje met chocolade in en laat 3 minuten staan, tot de chocolade gesmolten is. Roer nog even goed door en werk af met een toefje slagroom erbovenop.

Baktips

  • Je kan ook een driekleuren-blokje maken. Smelt eerst witte chocolade en verdeel over de glaasjes. Smelt en verdeel vervolgens héél voorzichtig melkchocolade en pure chocolade.