Verwarm de oven op 160°C draaiend vuur.
Snijd de amandelen met een mes in grove stukken. Rooster de pijnboompitten 2 tot 3 minuten in een pan met een antiaanbaklaag, op een matig vuur. Roer voortdurend. Voeg de amandelen toe en bak nog 2 tot 3 minuten tot ze lichtroze zijn. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Doe het eiwit in een grote kom. Voeg de suiker, honing, vanillesuiker, vanille-extract, pijnboompitten, amandelen en muesli toe en meng. Voeg de bloem toe en meng opnieuw.
Leg het bakpapier in de bakvorm en op de bakplaat, spreid het gelijkmatig uit met een lepel
Bak gedurende 15-20min.
Haal de pan uit de oven. Na 5 minuten, snijd het gebakken mengsel met een mes in repen. Haal ze van het bakpapier en schik ze op een leuk bord of mooie schotel. Laat afkoelen en serveer.
Vergelijkbare recepten
Dranken
Dranken
Dranken