COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Mini -Pizza Tricolore

Maak van je Pizza La Margherita een tricolore aperitiefhapje!

16 porties

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Mini -Pizza Tricolore

Voor het hapje:

Dr. Oetker La Margherita Classica
125 g mozzarella
8 kerstomaten
basilicum blaadjes

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor op 200°C.

2

Laat de pizza in de folie 10 minuten ontdooien bij kamertemperatuur.

3

Verwijder de folie en leg de pizza op het rooster in het midden van de oven en bak 7-8 minuten.

4

Terwijl de pizza in de oven bakt, was de kerstomatjes en snij ze in twee.

5

Maak 16 spiesjes klaar met een stukje kerstomaat, 1 bolletje mozzarella en een blaadje basilicum.

6

Snij de pizza in 16 stukjes met een cookie cutter en prik er de spiesjes in. Smakelijk.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Mini -Pizza Tricolore

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 251 kJ
60 kcal
837 kJ
200 kcal
Vetten 2.34 g 7.81 g
Koolhydraten 6.33 g 21.10 g
Eiwitten 3.23 g 10.78 g