COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Mozarella Pizza met artisjokken

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Ontdek een nieuwe en verrassende smaak door artisjok en dille toe te voegen aan de Casa di Mama Mozzarella-Pesto-pizza

4 - 6 porties

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Mozarella Pizza met artisjokken

Ingrediënten:

artisjokharten uit blik
½ ui
dille
½ koffiel. zout
1 koffiel. citroenen
1 Dr. Oetker Casa di Mama Mozzarella-Pesto
dille

preparation

Bereiding

1

Leg het bakpapier op de bakplaat en verwarm de oven voor op de temperatuur die staat aangegeven op de pizzadoos.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven: 200 °C

2

Plet twee artisjokken fijn met een vork en hak de ui en dille fijn. Meng alles met het zout en het citroensap.

3

Leg de pizza op de bakplaat. Verdeel de artisjokpuree over de pizza en snijd de overgebleven artisjok in driehoeken en voeg ze toe aan de pizza. Volg de aanwijzingen op de pizzadoos om de pizza te bakken in de oven.

4

Haal de pizza uit de oven en bestrooi deze met verse dille. Snijd en serveer de pizza, smakelijk.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Mozarella Pizza met artisjokken

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 720 kJ
172 kcal
712 kJ
170 kcal
Vetten 5.46 g 5.40 g
Koolhydraten 22.80 g 22.57 g
Eiwitten 6.96 g 6.89 g