Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Mozarella Pizza met artisjokken

Ontdek een nieuwe en verrassende smaak door artisjok en dille toe te voegen aan de Casa di Mama Mozzarella-Pesto-pizza

4 - 6 porties

eenvoudig 10 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Mozarella Pizza met artisjokken

Ingrediënten:

artisjokharten uit blik
½ ui
dille
½ koffiel. zout
1 koffiel. citroenen
1 Dr. Oetker Casa di Mama Mozzarella-Pesto
dille

preparation

Bereiding

1

Leg het bakpapier op de bakplaat en verwarm de oven voor op de temperatuur die staat aangegeven op de pizzadoos.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven: 200 °C

2

Plet twee artisjokken fijn met een vork en hak de ui en dille fijn. Meng alles met het zout en het citroensap.

3

Leg de pizza op de bakplaat. Verdeel de artisjokpuree over de pizza en snijd de overgebleven artisjok in driehoeken en voeg ze toe aan de pizza. Volg de aanwijzingen op de pizzadoos om de pizza te bakken in de oven.

4

Haal de pizza uit de oven en bestrooi deze met verse dille. Snijd en serveer de pizza, smakelijk.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Mozarella Pizza met artisjokken

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 720 kJ
172 kcal
712 kJ
170 kcal
Vetten 5.46 g 5.40 g
Koolhydraten 22.80 g 22.57 g
Eiwitten 6.96 g 6.89 g