Flag

Muesli repen

ongeveer 15 - 20 stukken
Gemakkelijk
80
Heerlijke repen op basis van pijnboompitten, amandelen en honing.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de muesli repen
enkeleamandelen gepeld, een handgreep
een beetjepijnboompitten een handgreep
1eiwit
1 koffiel.suiker
2 eetl.honing
1 koffiel.Dr. Oetker Bourbon Vanille Extract
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
0muesli (1.5 - 2 water glas)
1 ½ eetl.bloem

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Extract
Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
1

Verwarm de oven op 160°C draaiend vuur.


Snijd de amandelen met een mes in grove stukken. Rooster de pijnboompitten 2 tot 3 minuten in een pan met een antiaanbaklaag, op een matig vuur. Roer voortdurend. Voeg de amandelen toe en bak nog 2 tot 3 minuten tot ze lichtroze zijn. Haal de pan van het vuur en laat afkoelen.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

Doe het eiwit in een grote kom. Voeg de suiker, honing, vanillesuiker, vanille-extract, pijnboompitten, amandelen en muesli toe en meng. Voeg de bloem toe en meng opnieuw. 


Leg het bakpapier in de bakvorm en op de bakplaat, spreid het gelijkmatig uit met een lepel 

3

Bak gedurende 15-20min.

4

Haal de pan uit de oven. Na 5 minuten, snijd het gebakken mengsel met een mes in repen. Haal ze van het bakpapier en schik ze op een leuk bord of mooie schotel. Laat afkoelen en serveer.