Flag

Nougathartjes

20 stukken
Gemakkelijk
20
Super leuk om klaar te maken voor een geliefde of lieve mama
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

voor het deeg
370 gbloem
120 gpoedersuiker
250 gboter zachte boter
2eidooiers
citroenrasp schil van 1 citroen
Voor de vulling
200 gnoot-nougat zachte
Voor het bestrooien
een beetjepoedersuiker
Voor de decoratie
200 mlvruchtensap (bessensap)
1 zakjeDr. Oetker Taartina

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Taartina
1

voor de bereiding

Giet de bloem samen met de andere ingrediënten voor het deeg in een mengkom en kneed dit met de mixer met kneedhaken tot een glad deeg. Plaats dit gedurende ½ uur op een koele plaats. Rol het deeg uit tot een dikte van ca. 3 mm. Steek hartjes (ca. 6 cm doorsnede) uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak deze lichtbruin in het midden van de oven.

Positie rooster: In het midden

Baktijd: ongeveer 10 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

voor de vulling

Voeg de afgekoelde koekjes samen met wat noot-nougat en bestrooi ze lichtjes met poedersuiker. Bereid de Taartina met het vruchtensap volgens de bereiding op de verpakking en giet deze onmiddellijk op een met vershoudfolie beklede bakplaat. Plaats dit gedurende ½ uur op een koele plaats. Steek kleine hartjes uit de taartgelei en versier hiermee de koekjes.