Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoeken met aardbeienconfituur

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken met aardbeienconfituur

Voor het deeg:

1 verpakking Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml halfvolle melk

Voor de vulling:

400 g confituur

Voor de decoratie:

Dr. Oetker Regenboogfantasie

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van het zakje in een kom en voeg langzaam en al roerend 450 ml koude melk toe tot het deeg glad en luchtig is. Maak de pan voor de pannenkoeken goed heet, vet ze vervolgens in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin. Houd de pannenkoeken warm au bain-marie.

2

Leg een pannenkoek op een bord en bestrijk deze met een beetje van het aardbeienconfituur. Leg er vervolgens een pannenkoek op en bestrijk ook deze met het aardbeienconfituur. Ga zo door tot de pannenkoeken op zijn. Werk af met een eetlepel confituur en Regenboogfantasie decoraties.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken met aardbeienconfituur

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 1118kJ
267kcal
682kJ
163kcal
Vetten 1.79g 1.09g
Koolhydraten 57.79g 35.23g
Eiwitten 4.04g 2.46g