Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoeken met chocolade en hazelnoten

10 pannenkoeken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken met chocolade en hazelnoten

Voor de pannenkoeken:

1 bereiding voor Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml halfvolle melk koud

Voor de vulling:

200 ml room
150 g chocolade, puur
handvol hazelnoot

preparation

Bereiding

1

Giet de inhoud van 1 zakje Dr. Oetker Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml koude melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Breek de chocolade in stukken, zet een pannetje op het vuur en verwarm de chocolade samen met de room op middelmatig vuur. Blijf roeren met een klopper om het aanbranden van de chocolade te vermijden.

5

Neem een pannenkoek, giet er wat chocoladesaus over en bestrooi met gehakte hazelnoten. Vouw de pannenkoek dicht.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken met chocolade en hazelnoten

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 879kJ
210kcal
854kJ
204kcal
Vetten 14.23g 13.81g
Koolhydraten 16.72g 16.23g
Eiwitten 7.96g 7.73g