Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoeken met fruit en vanille siroop

Recept van blogster Petra van Sprinkles on a Cupcake tijdens de Dr. Oetker Baking Challenge.

8 - 10 pannenkoeken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken met fruit en vanille siroop

Voor de Pannenkoeken:

115 g bloem
3 eieren
200 ml melk
1 koffiel. Dr. Oetker Backin Bakpoeder
snufje zout
een beetje boter

Voor de siroop:

100 ml water
100 g suiker
1 Dr. Oetker Vanillestokje

Voor de decoratie:

10 aardbeien
125 g rode bessen

preparation

Bereiding

1

De Pannenkoeken

Klop alle ingrediënten samen tot een homogene massa.

2

Doe een beetje boter in een pannenkoekenpan. Wat tot de pan warm genoeg is. Start met het bakken van de pannenkoeken.

3

De vanille siroop

Doe de het water en de suiker samen in een kookpot , voeg de zaadjes en de vanille stok toe.

4

Laat 5 minuten inkoken.

5

Laat het geheel afkoelen en haal het vanille stokje eruit.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken met fruit en vanille siroop

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 615kJ
147kcal
615kJ
147kcal
Vetten 3.26g 3.26g
Koolhydraten 16.04g 16.04g
Eiwitten 10.05g 10.05g