Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop

Tijd voor een vieruurtje met pannenkoeken en appels.  Recept met de bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.

10 pannenkoeken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop

Voor de pannenkoeken:

450 ml melk
1 zakje Dr. Oetker Pannenkoeken

Voor de vulling:

2 appels
1 eetl. suiker
½ koffiel. kaneel
20 ml agavesiroop

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van een zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Snij 2 appels in blokjes en meng er 1 el suiker onder.

5

Vet een pan in met een beetje boter en bak de appeltjes in de pan. Bestrooi met kaneelpoeder.

6

Neem een pannenkoek, bedek met enkele kaneelappeltjes en rol op.

7

Bedruppel de pannenkoek met agavesiroop.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 310kJ
74kcal
331kJ
79kcal
Vetten 0g 0g
Koolhydraten 13.03g 13.87g
Eiwitten 0g 0g