COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop

Tijd voor een vieruurtje met pannenkoeken en appels.  Recept met de bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.

10 pannenkoeken

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop

Voor de pannenkoeken:

450 ml melk
1 zakje Dr. Oetker Pannenkoeken

Voor de vulling:

2 appels
1 eetl. suiker
½ koffiel. kaneel
20 ml agavesiroop

preparation

Bereiding

1

Doe de inhoud van een zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Snij 2 appels in blokjes en meng er 1 el suiker onder.

5

Vet een pan in met een beetje boter en bak de appeltjes in de pan. Bestrooi met kaneelpoeder.

6

Neem een pannenkoek, bedek met enkele kaneelappeltjes en rol op.

7

Bedruppel de pannenkoek met agavesiroop.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 310 kJ
74 kcal
331 kJ
79 kcal
Vetten 1.02 g 1.08 g
Koolhydraten 13.03 g 13.87 g
Eiwitten 2.76 g 2.94 g