COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Pannenkoeken op een stokje

ongeveer 10 pannenkoeken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pannenkoeken op een stokje

Voor de pannenkoeken:

ongeveer 1 bereiding voor Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml halfvolle melk

Voor de afwerking:

vers fruit naar wens (frambozen, bananen, kiwi's, ...

preparation

Bereiding

1

Giet de inhoud van 1 zakje Dr. Oetker Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml koude melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Rol een pannenkoek op en snij deze in stukjes. Snij vervolgens het fruit (behalve de frambozen) in stukjes.

5

Neem een satéprikker en rijg de stukjes pannenkoek en fruit erop. Herhaal met de overige stukjes.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken op een stokje

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 201 kJ
48 kcal
226 kJ
54 kcal
Vetten 1.00 g 1.11 g
Koolhydraten 7.16 g 7.96 g
Eiwitten 2.63 g 2.92 g