Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pannenkoeken op een stokje

ongeveer 10 pannenkoeken

eenvoudig 20 min.

Ingrediënten:

Ingrediënten:

voor het recept Pannenkoeken op een stokje

Voor de pannenkoeken:

ongeveer 1 bereiding voor Dr. Oetker Pannenkoeken
450 ml halfvolle melk

Voor de afwerking:

vers fruit naar wens (frambozen, bananen, kiwi's, ...

preparation

Bereiding

1

Giet de inhoud van 1 zakje Dr. Oetker Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml koude melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Rol een pannenkoek op en snij deze in stukjes. Snij vervolgens het fruit (behalve de frambozen) in stukjes.

5

Neem een satéprikker en rijg de stukjes pannenkoek en fruit erop. Herhaal met de overige stukjes.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pannenkoeken op een stokje

Per Portie / Stuk Per 100 g / ml
Energie 201kJ
48kcal
226kJ
54kcal
Vetten 1.00g 1.11g
Koolhydraten 7.16g 7.96g
Eiwitten 2.63g 2.92g