Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pizza hapjes

Makkelijk te bereiden en heerlijk als aperitief!

ongeveer 20 stukken

eenvoudig 45 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pizza hapjes

Voor het deeg:

ongeveer 85 ml water
1 pakje Bereidingen voor Pizzadeeg

Voor de garnering:

200 g tomatenpuree
een beetje parmesaanse kaas
een beetje oregano

preparation

Bereiding

1

Maak het pizzadeeg klaar zoals aangegeven op de verpakking.

2

Rol het deeg uit tot een dun vel van ongeveer 5 mm.

3

Snijd met een pizzasnijder het deeg in vierkanten (4 x 4 cm) en plaats ze over naar een ovenschaal bedekt met een vel bakpapier.

4

Verdeel een koffielepel tomatenpuree over elk vierkant en bak deze gedurende 10-12 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Elektrische oven: 220 °C

Heteluchtoven: 200 °C

5

Bestrooi de stukjes pizza met geraspte Parmezaanse kaas en verse oregano zodra ze uit de oven komen .

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pizza hapjes

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 209 kJ
50 kcal
703 kJ
168 kcal
Vetten 1.05 g 3.50 g
Koolhydraten 8.60 g 28.68 g
Eiwitten 1.30 g 4.34 g