Flag

Pizza hapjes

ongeveer 20 stukken
Gemakkelijk
60
Makkelijk te bereiden en heerlijk als aperitief!
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Combineer de pizzahapjes met bijvoorbeeld een olijventapenade als aperitief.



De overgebleven pizza's kunnen 24 uur in de koelkast worden bewaard.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het deeg
ongeveer 85 mlwater
1 pakjeBereidingen voor Pizzadeeg
Voor de garnering
200 gtomatenpuree
een beetjeparmesaanse kaas
een beetjeoregano

Gemaakt met:

1

Maak het pizzadeeg klaar zoals aangegeven op de verpakking.

2

Rol het deeg uit tot een dun vel van ongeveer 5 mm.

3

Snijd met een pizzasnijder het deeg in vierkanten (4 x 4 cm) en plaats ze over naar een ovenschaal bedekt met een vel bakpapier.

4

Verdeel een koffielepel tomatenpuree over elk vierkant en bak deze gedurende 10-12 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C

Temperatuur heteluchtoven: 200 °C

5

Bestrooi de stukjes pizza met geraspte Parmezaanse kaas en verse oregano zodra ze uit de oven komen .

Baktips

  • Combineer de pizzahapjes met bijvoorbeeld een olijventapenade als aperitief.



    De overgebleven pizza's kunnen 24 uur in de koelkast worden bewaard.