Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Pizza Quesadillas

Combineer twee pizza's om een ​​quesadilla te krijgen en serveer deze met guacamole als aperitief

2 porties

eenvoudig 15 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pizza Quesadillas

2 porties:

2 Dr. Oetker Ristorante Pizza Speciale
1 rode ui
1 tomaat
150 g Champignons
2 eetl. olijfolie
100 g goudse kaas

preparation

Bereiding

Verwarm de oven voor. Schil en snijd de rode ui in dunne ringen. Was en snijd tomaten en champignons. Verhit de olie in een pan en bak de champignons een paar minuten.

Strooi de groenten en de kaas over de pizza en leg er nog een pizza bovenop. Bak deze ongeveer 12 minuten in het midden van de oven.

Elektrische oven: 220 °C

Heteluchtoven: 200 °C

Plaats in de oven: In het midden

Baktijd: 10 - 12 minuten

Serveer met verse guacamole: hiervoor was je eerst de citroen met heet water, droog hem, rasp de schil en pers het sap eruit. Plet vervolgens de avocado fijn met een vork en meng deze met zure room, de citroenschil en het citroensap, breng op smaak met wat zout.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pizza Quesadillas

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 4714 kJ
1126 kcal
925 kJ
221 kcal
Vetten 66.60 g 13.06 g
Koolhydraten 78.56 g 15.40 g
Eiwitten 48.27 g 9.46 g