COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Pompoenbiscuit

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Een griezelig lekkere cake!

8 - 12 porties

enige ervaring gewenst 60 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Pompoenbiscuit

Voor de pompoencake:

1 verpakking Dr. Oetker Biscuit
4 eieren
50 ml melk

Voor de decoratie:

abrikozenconfituur
1 zakje Dr. Oetker Gebaksglazuur
Dr. Oetker Kleurstoffen
1 ijshoorntje

preparation

Bereiding

Bereiding

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Gebruik een tulbandvorm met een doorsnede van ca. 17 cm. Doe de helft van het deeg in de bakvorm en bak volgens de instructies. Herhaal deze stap voor de andere helft van het deeg. Laat de biscuit goed afkoelen.

Decoratie

Zet de biscuit op een taartschotel met afgeronde zijde naar beneden. Bedek de bovenzijde met abrikozenconfituur. Plaats er de andere biscuit met ronde kant erbovenop. Verwarm het Dr. Oetker Gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Meng ca. één vierde van het glazuur met wat groene Dr. Oetker Kleurstof. Meng vervolgens het overige glazuur met wat rode en gele Dr. Oetker Kleurstof tot je een mooie oranje kleur bekomt. Overgiet de pompoenbiscuit met het oranje glazuur. Laat enkele minuten opstijven. Bedek het ijshoorntje volledig met het groene glazuur. Plaats deze daarna op de top van de pompoen.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Pompoenbiscuit

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 477 kJ
114 kcal
645 kJ
154 kcal
Vetten 4.14 g 5.60 g
Koolhydraten 13.53 g 18.28 g
Eiwitten 2.49 g 3.36 g