Flag

Pompoenbiscuit

8 - 12 porties
Gemiddeld
60
Een griezelig lekkere cake met pompoen!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pompoencake
1 verpakkingDr. Oetker Biscuit
4eieren
50 mlmelk
Voor de decoratie
abrikozenconfituur
1 zakjeDr. Oetker Gebaksglazuur
Dr. Oetker Kleurstoffen
1ijshoorntje

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Gebaksglazuur
Picture - Dr. Oetker Kleurstoffen

Bereiding

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Gebruik een tulbandvorm met een doorsnede van ca. 17 cm. Doe de helft van het deeg in de bakvorm en bak volgens de instructies. Herhaal deze stap voor de andere helft van het deeg. Laat de biscuit goed afkoelen.


Decoratie

Zet de biscuit op een taartschotel met afgeronde zijde naar beneden. Bedek de bovenzijde met abrikozenconfituur. Plaats er de andere biscuit met ronde kant erbovenop. Verwarm het Dr. Oetker Gebaksglazuur zoals aangegeven op de verpakking. Meng ca. één vierde van het glazuur met wat groene Dr. Oetker Kleurstof. Meng vervolgens het overige glazuur met wat rode en gele Dr. Oetker Kleurstof tot je een mooie oranje kleur bekomt. Overgiet de pompoenbiscuit met het oranje glazuur. Laat enkele minuten opstijven. Bedek het ijshoorntje volledig met het groene glazuur. Plaats deze daarna op de top van de pompoen.