Flag

Spinnenwebtaart

12 stukken
Gemiddeld
60
Tover deze prachtige spinnenweb-taart in een handomdraai op tafel.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Om de taart nog echter te maken, kan je plastic spinnen gebruiken.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de taart
1 bereiding voorDr. Oetker Biscuit
4eieren
50 mlmelk
Voor de halloweendecoratie
1 - 2 zakjesDr. Oetker Gebaksglazuur
1 zakjeDr. Oetker Topping Chocolade

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Gebaksglazuur
Picture - Dr. Oetker Topping Chocolade

Baktijd en oventemperatuur

Elektrisch: 160°C // Hetelucht: 150°C // Gasoven: 2 - 3 // Baktijd: 30 - 35 min.

1

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de biscuit gedurende 40 minuten afkoelen.

2

Decoratie

Verwarm de Dr. Oetker Gebaksglazuur, zoals aangegeven op de verpakking. Bedek hiermee de biscuit volledig met behulp van een mes. Laat het Dr. Oetker Gebaksglazuur enkele minuten opstijven.

3

Kneed de Dr. Oetker Topping tot deze vloeibaar wordt. Plaats het kleinste spuitmondje en breng diagonale lijnen aan om het spinnenweb weer te geven.

4

De spin kan je meteen op de taart tekenen. Hiervoor gebruik je best het grootste spuitmondje. Draai cirkels met de Dr. Oetker Topping voor het lijfje en de kop. De pootjes kan je met het spuitmondje op het spinnenweb aanbrengen.

Baktips

  • Om de taart nog echter te maken, kan je plastic spinnen gebruiken.