Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Spinnenwebtaart

Tover deze prachtige spinnenweb-taart in een handomdraai op tafel.

12 stukken

enige ervaring gewenst 60 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Spinnenwebtaart

Voor de taart:

1 bereiding voor Dr. Oetker Biscuit
4 eieren
50 ml melk

Voor de halloweendecoratie:

1 - 2 zakjes Dr. Oetker Gebaksglazuur
1 zakje Dr. Oetker Topping Chocolade

preparation

Bereiding

Baktijd en oventemperatuur

Elektrisch: 160°C // Hetelucht: 150°C // Gasoven: 2 - 3 // Baktijd: 30 - 35 min.

1

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de biscuit gedurende 40 minuten afkoelen.

2

Decoratie

Verwarm de Dr. Oetker Gebaksglazuur, zoals aangegeven op de verpakking. Bedek hiermee de biscuit volledig met behulp van een mes. Laat het Dr. Oetker Gebaksglazuur enkele minuten opstijven.

3

Kneed de Dr. Oetker Topping tot deze vloeibaar wordt. Plaats het kleinste spuitmondje en breng diagonale lijnen aan om het spinnenweb weer te geven.

4

De spin kan je meteen op de taart tekenen. Hiervoor gebruik je best het grootste spuitmondje. Draai cirkels met de Dr. Oetker Topping voor het lijfje en de kop. De pootjes kan je met het spuitmondje op het spinnenweb aanbrengen.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Spinnenwebtaart

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 364 kJ
87 kcal
515 kJ
123 kcal
Vetten 3.36 g 4.73 g
Koolhydraten 9.76 g 13.75 g
Eiwitten 1.92 g 2.70 g