COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Spinnenwebtaart

Tover deze prachtige spinnenweb-taart in een handomdraai op tafel.

12 stukken

enige ervaring gewenst 60 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Spinnenwebtaart

Voor de taart:

1 bereiding voor Dr. Oetker Biscuit
4 eieren
50 ml melk

Voor de halloweendecoratie:

1 - 2 zakjes Dr. Oetker Gebaksglazuur
1 zakje Dr. Oetker Topping Chocolade

preparation

Bereiding

Baktijd en oventemperatuur

Elektrisch: 160°C // Hetelucht: 150°C // Gasoven: 2 - 3 // Baktijd: 30 - 35 min.

1

Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Laat de biscuit gedurende 40 minuten afkoelen.

2

Decoratie

Verwarm de Dr. Oetker Gebaksglazuur, zoals aangegeven op de verpakking. Bedek hiermee de biscuit volledig met behulp van een mes. Laat het Dr. Oetker Gebaksglazuur enkele minuten opstijven.

3

Kneed de Dr. Oetker Topping tot deze vloeibaar wordt. Plaats het kleinste spuitmondje en breng diagonale lijnen aan om het spinnenweb weer te geven.

4

De spin kan je meteen op de taart tekenen. Hiervoor gebruik je best het grootste spuitmondje. Draai cirkels met de Dr. Oetker Topping voor het lijfje en de kop. De pootjes kan je met het spuitmondje op het spinnenweb aanbrengen.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Spinnenwebtaart

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 364 kJ
87 kcal
515 kJ
123 kcal
Vetten 3.36 g 4.73 g
Koolhydraten 9.76 g 13.75 g
Eiwitten 1.92 g 2.70 g