Maak de Dr. Oetker Bereiding voor Biscuit klaar zoals aangegeven op de verpakking. Gebruik hier een springvorm met 17cm doorsnede zodat je een hogere taart krijgt. Laat de biscuit gedurende 40 minuten afkoelen.
Baktijd: 30 - 35 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Verwarm de Dr. Oetker Chocolade Glazuur, zoals aangegeven op de verpakking. Bedek hiermee de biscuit volledig met behulp van een mes.
Kleur de Dr. Oetker Rolfondant oranje met de kleurstoffen en rol deze uit tot een lapje. Steek hier verschillende rondjes uit om je taart mee te bekleden. Breng de rondjes aan op de zijkant van de taart.
Kneed Dr. Oetker Topping goed door tot deze vloeibaar wordt. Om de mooie dikke spoken te vormen gebruik je de topping zonder spuitmondje. Werk de spoken af met kleine bolletjes Dr. Oetker Rolfondant voor de ogen.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken