Breng het water aan de kook samen met de boter, de Bourbon vanille suiker en het zout. Voeg de bloem in een keer toe en laat goed drogen op het vuur tot het niet meer plakt aan de rand van de kookpot.
Voeg de eieren 1 per 1 toe tot je een mooi glad deeg bekomt. Indien nodig voeg het 3de ei toe.
Spuit een beetje Bakspray op de bakplaat en leg het bakpapier erop. Doe het deeg in een spuitzak en verdeel het deeg over de bakplaat.
Doreer de eclairs met eigeel en water. Bak ze op 200° C gedurende 20 à 25 minuten. Zorg dat ze goed droog zijn. Laat ze afkoelen.
Volg de beschrijving op de verpakking.
Volg de beschrijving op de verpakking. Giet het glazuur in een diep bord.
Snijd het deeg open. Doe de helft van de banketbakkersroom in en spuitzak en vul het deeg.
Neem de bovenkant van het deeg en dop in het glazuur. Laat 1 uur opstijven in de koelkast.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken