Mix boter en alle suikers. Voeg eieren toe en meng goed.
Voeg de gezeefde bloem met Backin toe en meng het geheel.
Voeg de oploskoffie toe en verveel het mengsel in een bakvorm. Zet de bakvorm in de oven.
Elektrische oven: 180°C // Hete lucht: 180°C // baktijd: ca. 30 min.
Bereid de Biscuit zoals aangegeven op de verpakking en voeg de koffie eraan toe.
Giet de bereiding in een bakvorm en plaats de bakvorm in de oven
Elektrische oven: 180°C // Hete lucht: 180°C // baktijd: ca. 30 min.
Mix de boter en de bloemsuiker. Voeg de melk op en klop het geheel op.
Voeg het vanille aroma en de speculaas toe. Mix tot de crème zacht is.
Snij de cake en de biscuit in twee. Snij er dan cirkels uit. Leg een cirkel cake, spuit er de boter crème op met een spuitzak. Leg er nu een cirkel biscuit op en doe er opnieuw boter crème op. Voeg opnieuw een cirkel cake toe en een laag botercreme. Werk af met speculaas kruimels.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken