Flag

Vijgen-pizza met geitenkaas

ongeveer 1 stuk
Gemakkelijk
40
Een Pizza Tradizionale gegarneerd met pijnboompitten, vijgen en geitenkaas
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Als je geen verse vijgen hebt, kun je ook gedroogde vijgen gebruiken.
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Ingrediënten
1Dr. Oetker Pizza Tradizionale Quattro Formaggi
2 eetl.pijnboompitten
2vijgen
75 ggeitenkaas
een beetjetijm

Gemaakt met:

1

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een vetvrije pan en laat ze afkoelen op een bord. Verwarm de oven voor.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C

Temperatuur heteluchtoven: 200 °C

2

Zodra de oven op temperatuur is, plaats je de pizza op het middelste rooster en bak je hem 11 tot 14 minuten.

3

Was de vijgen en snijd ze in plakjes. Snijd de geitenkaas in plakjes. Was de tijm en pluk de bladeren. Verdeel de geitenkaas over de gekookte pizza, voeg de tijm en vijgen toe. Bestrooi met pijnboompitten.

Baktips

  • Als je geen verse vijgen hebt, kun je ook gedroogde vijgen gebruiken.