Cookies op de Dr. Oetker -website

Deze website plaatst cookies voor het analyseren en verbeteren van de website, door ons en onze partners. 

Verder gebruik van deze site (door klikken, navigeren, scrollen) of verwijderen van deze cookie wordt beschouwd als toestemming voor de toepassing en het gebruik van cookies. Voor meer informatie over cookies en hoe u ze kunt verwijderen, bekijk ons privacybeleid.

 

Vijgen-pizza met geitenkaas

Een Pizza Tradizionale gegarneerd met pijnboompitten, vijgen en geitenkaas

ongeveer 1 stuk

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Vijgen-pizza met geitenkaas

Ingrediënten:

1 Dr. Oetker Pizza Tradizionale Quattro Formaggi
2 eetl. pijnboompitten
2 vijgen
75 g geitenkaas
een beetje tijm

preparation

Bereiding

1

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een vetvrije pan en laat ze afkoelen op een bord. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 220 °C

Heteluchtoven: 200 °C

2

Zodra de oven op temperatuur is, plaats je de pizza op het middelste rooster en bak je hem 11 tot 14 minuten.

3

Was de vijgen en snijd ze in plakjes. Snijd de geitenkaas in plakjes. Was de tijm en pluk de bladeren. Verdeel de geitenkaas over de gekookte pizza, voeg de tijm en vijgen toe. Bestrooi met pijnboompitten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Vijgen-pizza met geitenkaas

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 5468 kJ
1306 kcal
888 kJ
212 kcal
Vetten 59.15 g 9.62 g
Koolhydraten 128.87 g 20.95 g
Eiwitten 59.74 g 9.71 g