COOKIES op de Website van Dr. Oetker

Onze website gebruikt cookies voor verschillende doeleinden, met name om hun functionaliteit te verbeteren en gebruiksgedrag te analyseren. Navigeren op deze website of klikken op de knop ‘OK’ wordt beschouwd als toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie over deze cookies en hun verwijdering vindt u in de privacyverklaring en onder ‘Cookies instellen’.

Enkel noodzakelijke Cookies accepteren
Deze cookies zijn nodig voor het goed functioneren van de website oetker.be.
Noodzakelijke en analytische cookies accepteren
Naast de noodzakelijke cookies accepteer ik ook de analytische cookies. De cookies helpen ons bij het analyseren van het gebruik van oetker.be zodat we de kwaliteit continu kunnen meten en verbeteren.
Noodzakelijke, analytische, marketing cookies en cookies van derden accepteren
Naast de noodzakelijke cookies en de analytische cookies accepteer ik ook de marketing cookies en cookies van derden. Deze cookies helpen ons ook om gepersonaliseerde inhoud van oetker.be weer te geven op andere platformen. De lijst van deze cookies staat op onze privacyverklaring.

Vijgen-pizza met geitenkaas

(0)
0 0 5
Wat vind jij van dit recept? Bedankt voor je mening
    (Niet echt mijn smaak)
    (Kan beter)
    (Goed)
    (Leuk)
    (Heerlijk!)

Een Pizza Tradizionale gegarneerd met pijnboompitten, vijgen en geitenkaas

ongeveer 1 stuk

eenvoudig 40 min.

Ingrediënten

Ingrediënten

voor het recept Vijgen-pizza met geitenkaas

Ingrediënten:

1 Dr. Oetker Pizza Tradizionale Quattro Formaggi
2 eetl. pijnboompitten
2 vijgen
75 g geitenkaas
een beetje tijm

preparation

Bereiding

1

Bereiding

Rooster de pijnboompitten in een vetvrije pan en laat ze afkoelen op een bord. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 220 °C

Heteluchtoven: 200 °C

2

Zodra de oven op temperatuur is, plaats je de pizza op het middelste rooster en bak je hem 11 tot 14 minuten.

3

Was de vijgen en snijd ze in plakjes. Snijd de geitenkaas in plakjes. Was de tijm en pluk de bladeren. Verdeel de geitenkaas over de gekookte pizza, voeg de tijm en vijgen toe. Bestrooi met pijnboompitten.

Gemiddelde voedingswaarden voor het recept: Vijgen-pizza met geitenkaas

Per portie / stuk Per 100 g / ml
Energie 5468 kJ
1306 kcal
888 kJ
212 kcal
Vetten 59.15 g 9.62 g
Koolhydraten 128.87 g 20.95 g
Eiwitten 59.74 g 9.71 g