Flag

Pannenkoeken met noten

10 - 12 stukken
Gemakkelijk
20
voor 10 tot 12 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het beslag
1 verpakkingDr. Oetker Pannenkoeken (200 g)
450 mlmelk
Voor de vulling
100 ghazelnoten (grof gemalen)
50 gpoedersuiker
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker
1 eetl.citroensap
1 - 2 eetl.abrikozenconfituur
1 - 2 eetl.slagroom
Voor de saus
5 eetl.slagroom
100 gchocolade (bitter)
1 eetl.rum

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker

Maak het deeg klaar volgens de bereiding op de verpakking. Meng de ingrediënten voor de vulling door elkaar. Breng voor de saus de slagroom met de in stuken verdeelde chocolade al roerend aan de kook en roer de rum erdoor. Bak de pannenkoeken op een matig vuur goudbruin. Bestrijk de bovenkant met de notenvulling, rol ze op en serveer de pannenkoeken met de chocoladesaus.