Flag

Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop

10 pannenkoeken
Gemakkelijk
15
Tijd voor een vieruurtje met pannenkoeken en appels.  Recept met de bereiding voor Pannenkoeken van Dr. Oetker.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken
450 mlmelk
1 zakjeDr. Oetker Pannenkoeken
Voor de vulling
2appels
1 eetl.suiker
½ koffiel.kaneel
20 mlagavesiroop

Gemaakt met:

1

Doe de inhoud van een zakje Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Snij 2 appels in blokjes en meng er 1 el suiker onder.

5

Vet een pan in met een beetje boter en bak de appeltjes in de pan. Bestrooi met kaneelpoeder.

6

Neem een pannenkoek, bedek met enkele kaneelappeltjes en rol op.

7

Bedruppel de pannenkoek met agavesiroop.