Flag
Occasions
Verras jouw geliefde met Valentijn!

Valentijn komt eraan, dat is de dag om je geliefde nog eens te tonen hoeveel je om hem of haar geeft. Maar het is niet altijd eenvoudig om met een uniek geschenk of een originele activiteit uit de hoek te komen. Laat je daarom inspireren door onze leuke ideeën en heerlijke recepten die garant staan ​​voor een geweldige tijd met twee! Veel bakplezier! #bakewithdroetker

Ideeën voor een geslaagde Valentijn

ACTIVITEIT

Gezellig samen bakken

Wil je een leuke activiteit voorzien met je geliefde op deze speciale dag? Wat dacht je van samen bakken? Zoek het ideale recept en zorg dat je alles in huis hebt. Zet alles klaar en verras je geliefde met een namiddagje bakken. Een ideaal moment om elkaar te plagen en liefde te vragen.TIP: Geef het nog een romantische 'touch' door nadien een mooie boodschap op je gebak te schrijven.

Vind het perfecte recept!

ONTBIJT

Een Valentijnsbrunch

Sluip heel voorzichtig je bed uit zonder je partner wakker te maken en maak een heerlijke verrassingsbrunch klaar met alles op en aan. Zo kan je bijvoorbeeld vers fruitsap persen,  een boeket bloemen klaarzetten, pannenkoeken in hartjes vorm klaarmaken en een kaarsje klaarzetten. Dit is trouwens ook hét ideale moment om een kaartje of je liefdesbrief af te geven of voor te lezen.TIP: met de heerlijke pannenkoekenmix van Dr. Oetker ben je snel klaar en heb je altijd een garantie op succes. 

Naar de pannenkoek recepten!

LOVE LETTERS

Say it with Dr. Oetker

Valentijn is het ideale moment voor een liefdesverklaring. De schrijfstiften en decoraties van Dr. Oetker zijn de ideale manier om deze liefdevolle boodschap over te brengen. 


Naast het schrijven van een mooie boodschap op je gebak, kan het een idee zijn om eens een liefdesbrief te schrijven naar je lief en deze voor te lezen. 

TIP: Een echte liefdesbrief moet handgeschreven zijn!

Ontdek onze leuke decoratieproducten

CHOCOLADE

Chocolade, het ultieme bewijs van liefde!

Chocolade is altijd een goed idee! Chocolade bevat namelijk heel wat stoffen die ons humeur beïnvloeden. Het zorgt voor een ontspannen en gelukkig gevoel. We voelen ons er goed door in ons vel. Allemaal gevoelens die we graag associeeren met verliefdheid en valentijn.TIP: Ga aan de slag met onze chocolade bakmixen zoals de moelleux, chocoladetaart of brownies voor een gegarandeerd succes.

Ontdek onze heerlijke chocoladedesserten

GESCHENK

Een romantisch cadeautje uit de keuken

Niets zo attent en hartverwarmend als een zelfgemaakt cadeautje. Wie ontvangt er nu niet graag een cadeautje dat met veel liefde speciaal voor hem of haar gemaakt werd?

TIP: Pak je gebakje mooi in en hang er een lieve boodschap aan. 

Naar de koekjesrecepten!

DINER

Een Valentijnsdiner met zelfgemaakte pizza

Maak zelf je favoriete pizza in een handomdraai dankzij de bakmix voor Pizzadeeg van Dr. Oetker. Maak van de bodem een hartje en beleg deze met je favoriete toppings.TIP: Je kan zo ook perfect kleine hartvormige pizza’s maken: ideaal als aperitief! 

Ontdek snel onze bakmix voor pizzadeeg!

Onze toppers voor Valentijn (11 Producten)

Picture -

Pak uit met onze romantische recepten
BakewithDrOetker

Picture -

Bakken en koken is onze passie en dat delen we graag met jou!

Dankzij onze nieuwsbrief blijf jij als eerste op de hoogte van onze laatste promoties, nieuwste producten en unieke wedstrijden met leuke prijzen.

Ook inspireren wij je graag met onze lekkere recepten en handige culinaire tips.

Schijf je in!

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!