Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor op 180 °C.
Schil de appels en snij in blokjes.
Vet de vorm in met boter en zeef er een fijn laagje bloem overheen, of gebruik de Dr. Oetker Bakspray.
Bereid het deeg zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de stukjes appel toe. Giet het deeg in de vorm en plaats de vorm in de oven.
Elektrisch 180 °C // Hetelucht: 160 °C // Baktijd: ongeveer 50 min.
Maak na ca. 15 min. bakken met een mes een snede van ca. 1 cm over de hele lengte in het midden van de cake. Bak de cake ca. 35 min. verder
Prik ter controle met een mespunt in het midden van de cake. De cake is klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft.
Laat de cake 10 min. rusten, haal hem uit de vorm en laat hem afkoelen op een rooster.
Bereid het Gebaksglazuur door het zakje te verwarmen in heet water, en verspreid het over de cake.
Bestrooi met Chocofantasie.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken