Basisrecept pannenkoeken - gluten- en lactose vij
Zeef de bloem samen met de vanillesuiker en het backin bakpoeder in een mengkom. Maak in het midden een kuiltje, breek daarin de eieren. Meng alles goed door elkaar met een garde.
Voeg beetje bij beetje en al roerend de melk toe tot je een glad beslag krijgt.
Doe een beetje vet (boter of olie) in de pan en laat deze goed heet worden. Giet wat beslag in de pan en zet het vuur een beetje lager om het aanbranden te voorkomen.
Zodra de bovenkant van de pannenkoek droog is, draai de pannenkoek om en bak de andere zijde.
Smakelijk!
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Spekpannenkoeken met pruimen en hazelnoten

Pannenkoek met banaan en gehakte walnoten

Pancakes met slagroom en bosbessen

Pannenkoekentoren met chocolade en banaan

Basisrecept pannenkoeken

Basisrecepten Pannenkoekenbeslag
