Verdeel de beschuiten in kleine stukjes, giet de melk erover en laat de stukjes beschuit er zolang instaan tot ze week zijn. Klop de zachte boter schuimig en voeg dan na elkaar geleidelijk de suiker, de vanillesuiker, de eidooiers, het aroma en het zout toe. Meng het bakpoeder door het puddingpoeder en roer de eetlepels melk erdoor. Voeg dan het beschuitmengsel al roerend toe. Sla de eiwitten stijf en schep dit voorzichtig door het beschuitmengsel. Meng er tot slot voorzichtig de stukjes sukade, de rozijnen en de fijngehakte amandelen door. Doe het mengsel in een beboterde en met paneermeel bestrooide broodpuddingvorm. Sluit de vorm af en zet hem in een pan met kokend water. Leg het deksel op de pan en laat de beschuitpudding 1 uur zachtjes koken.
Kook voor de wijnsaus het puddingpoeder met de witte wijn volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Laat het geheel daarna afkoelen. Klop de room half stijf en voeg de Klop-Fix en de vanillesuiker geleidelijk toe. Sla de room verder stijf en schep hem dan door de koude saus.
Stort de beschuitpudding op een schaal en giet de wijnsaus erover.
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten