Flag

Birthday cake

12 porties
Gemiddeld
60
Vier je verjaardag in stijl met deze leuke en lekkere taart!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image
Benodigdheden
Voor de biscuit
springvorm (18cm)

Ingrediënten

Voor de biscuit
1 bereiding voorDr. Oetker Biscuit
4eieren
50 mlmelk halfvol
Voor de versiering
2 eetl.melk Rose ou blue
200 gpoedersuiker
200 gboter
125 gframbozenconfituur
1 verpakkingDr. Oetker Disco

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Biscuit
Picture - Dr. Oetker Disco
1

Bereiding

Bereid de biscuit volgens aanwijzing op de verpakking.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 160 °C

2

Bereid ondertussen de botercrème door de boter, poedersuiker en 2 eetlepels melk te mengen. Meng indien nodig met een elektrische mixer. Op een koele plaats bewaren.

3

Als de biscuit gaar en afgekoeld is, snijdt hem in de lengte doormidden. Bestrijk de binnenkant van de biscuittaart met frambozenjam. Sluit de biscuit met de omgedraaide bovenkant, zodat er een plat vlak op komt.

4

Bestrijk de biscuittaart met een spatel met botercrème.

5

Maak cijfers stencils door een vel papier uit te knippen. Plaats ze op de taart en versier hem met de Disco versieringen. Verwijder de papiernummers.