Birthday cake
Bereid de biscuit volgens aanwijzing op de verpakking.
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Bereid ondertussen de botercrème door de boter, poedersuiker en 2 eetlepels melk te mengen. Meng indien nodig met een elektrische mixer. Op een koele plaats bewaren.
Als de biscuit gaar en afgekoeld is, snijdt hem in de lengte doormidden. Bestrijk de binnenkant van de biscuittaart met frambozenjam. Sluit de biscuit met de omgedraaide bovenkant, zodat er een plat vlak op komt.
Bestrijk de biscuittaart met een spatel met botercrème.
Maak cijfers stencils door een vel papier uit te knippen. Plaats ze op de taart en versier hem met de Disco versieringen. Verwijder de papiernummers.
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten

Paashaas cupcakes

Vleermuizencupcakes

Fruitige Biscuit met Banketbakkersroom

Cake met fondanthaasjes

Bijentaart

Biscuit met aardbeienbavarois
