Blauwe bosbessen confituur
5 potjes
Gemakkelijk
Eenvoudig recept maar superlekker!
Ingrediënten
Bereiding
Voor de bosbessenconfituur
1000 g
bosbessen
500 g
Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker
Bereiding:
20 min
1
De blauwe bosbessen sorteren. Voeg de geleisuiker bij de vruchten in een kookpot. Op een hevig vuur onder voortdurend roeren aan de kook brengen. Zodra de confituur goed kook, 3 minuten borrelend laten doorkoken. Onmiddellijk tot aan de rand in klaargemaakte potten gieten en afsluiten.
Baktips
Bosbessen nemen gemakkelijk vocht op. Was deze dus enkel indien het absoluut noodzakelijk is!
Tips
Tip: Bosbessen nemen gemakkelijk vocht op. Was deze dus enkel indien het absoluut noodzakelijk is!
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Aardbei gelei![]()

20 MinGemakkelijk
Aardbei gelei
20 MinGemakkelijk
Aardbei gelei
Meloen confituur![]()

20 MinGemakkelijk
Meloen confituur
20 MinGemakkelijk
Meloen confituur
Aardbeienconfituur met balsamico-azijn![]()

20 MinGemakkelijk
Aardbeienconfituur met balsamico-azijn
20 MinGemakkelijk
Aardbeienconfituur met balsamico-azijn
Braambessenconfituur![]()

20 MinGemakkelijk
Braambessenconfituur
20 MinGemakkelijk
Braambessenconfituur
Appelgelei![]()

20 MinGemakkelijk
Appelgelei
20 MinGemakkelijk
Appelgelei
Confituur van gedroogde abrikozen![]()

20 MinGemakkelijk
Confituur van gedroogde abrikozen
20 MinGemakkelijk
Confituur van gedroogde abrikozen
Abrikozen-bananenconfituur![]()

40 MinGemakkelijk
Abrikozen-bananenconfituur
40 MinGemakkelijk
Abrikozen-bananenconfituur
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!