Flag

Blauwe bosbessen confituur

5 potjes
Gemakkelijk
20
Eenvoudig recept maar superlekker!
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Bosbessen nemen gemakkelijk vocht op. Was deze dus enkel indien het absoluut noodzakelijk is!
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bosbessenconfituur
1000 gbosbessen
500 gDr. Oetker Gelfix Geleisuiker

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Gelfix Geleisuiker
1

De blauwe bosbessen sorteren. Voeg de geleisuiker bij de vruchten in een kookpot. Op een hevig vuur onder voortdurend roeren aan de kook brengen. Zodra de confituur goed kook, 3 minuten borrelend laten doorkoken. Onmiddellijk tot aan de rand in klaargemaakte potten gieten en afsluiten.

Baktips

  • Bosbessen nemen gemakkelijk vocht op. Was deze dus enkel indien het absoluut noodzakelijk is!