Flag

Cake met mascarpone en amandelschilfers

15 porties
Gemakkelijk
50
Met de bereiding voor Cake Natuur van Dr. Oetker
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor het beslag
1 bereiding voorDr. Oetker Cake
175 gzachte boter
4eieren
Voor de afwerking
100 gpoedersuiker
200 gmascarpone
1citroensap
1 eetl.citroenrasp
50 ggeschaafde amandelen

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Cake
1

Verwarm de oven voor (Elektrisch 180° C / Hetelucht 160 °C / Gas 2-3).

2

Bereid de cake natuur zoals aangegeven op de verpakking en bak in de oven gedurende 50 min.

3

Maak na ca. 15 min. bakken met een mes een snede van ca. 1 cm over de hele lengte in het midden van de cake. Bak de cake ca. 35 min. verder

4

Prik ter controle met een mespunt in het midden van de cake. De cake is klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft.

5

Laat de cake 10 min. rusten, haal hem uit de vorm en laat hem afkoelen op een rooster.

6

Roer het citroensap, de citroenzeste en de poedersuiker door de mascarpone. Bestrijk de afgekoelde cake met de mascarponeroom.

7

Roer het citroensap, de citroenzeste en de poedersuiker door de mascarpone. Bestrijk de afgekoelde cake met de mascarponeroom.