Bekleed de bakplaat met muffinvormpjes. Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Meng de bloem met het bakpoeder en cacaopoeder en zeef dit in een mengkom. Voeg om beurten de overige ingrediënten toe en mix met een handmixer (klopper) tot een glad mengsel. Schep het mengsel met 2 eetlepels in de muffinvormpjes. Druk paaseitjes in het midden van elke vorm.
Bak in het midden van de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 25 minuten.
Positie rooster: In het midden
Baktijd: ongeveer 25 Minuten
Smelt de chocolade met de boter al roerend op stoom (bain-marie) (ongeveer 35 graden). Haal van het vuur, laat afkoelen tot een dikke massa, roer af en toe, en verdeel met een mes over de afgekoelde muffins. Snijd de paaseieren door twee en gebruik beide helften als oren op de muffins. Voeg suikeroogjes en de gekleurde chocoladebolletje toe om grappige konijnengezichtjes te maken. Zodra het glazuur hard is, spuit je er kleine snuitjes op met suikerglazuur.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken