Verwarm de oven voor.
Baktijd: 13 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Doe de bakmix in een mengkom, voeg er de boter aan toe. Mix kort met de kneedhaken op de laagste, vervolgens op de hoogste stand tot een glad deeg. Deel het deeg in tweeën en meng de cacao door de ene helft van het deeg. Kneed het lichte en het donkere deeg door elkaar, zodat een marmerpatroon ontstaat. Maak van het gemarmerde deeg 3 rollen (Ø ongeveer 3 cm). Leg de deegrollen minstens 15 min. op een plank in de koelkast. Bekleed ondertussen een bakplaat met bakpapier.
Snijd de rollen in schijfjes, leg ze op de bakplaat en schuif deze in de oven
Trek het bakpapier met de koekjes van de bakplaat en laat afkoelen op een rooster.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken