Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking.
Vouw de meegeleverde bakvorm volgens de instructies of gebruik een ingevette of met bakpapier beklede vierkante bakvorm.
Doe de browniebereiding in een grote kom.
Voeg de gesmolten boter, eieren en het water toe.
Meng met een elektrische klopper op lage snelheid of met de hand tot een glad beslag.
Giet het beslag in de bakvorm.
Klop in een andere kom de roomkaas met het ei, de suiker en het vanille-extract tot een glad mengsel.
Verdeel dit mengsel in twee gelijke delen.
Voeg aan één helft het matchapoeder toe en meng goed.
Lepel afwisselend hoopjes van beide mengsels (naturel en matcha) op het browniebeslag.
Maak met een tandenstoker of mes mooie marmerpatronen.
Bak in het midden van de oven gedurende ongeveer 35 minuten.
Controleer de gaarheid met een mes: als het er met een paar vochtige kruimels uitkomt, is de brownie klaar. Zit er nog vloeibaar beslag aan, bak dan nog een paar minuten langer.
Laat volledig afkoelen voordat je de randen van de vorm losmaakt en in 16 stukjes snijdt.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken