Flag

Chocolademousse met mandarijntjes

4 porties
Gemakkelijk
20
Dit dessertje is altijd een topper!
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de bereiding
ongeveer 200 gmandarijnen
1 bereiding voorDr. Oetker Chocolade Mousse
2 eetl.sinaasappellikeur (optioneel)
sinaasappelschil (optioneel)
150 mlmelk
50 mlroom (30 - 33 % vetgehalte)

Gemaakt met:

1

Maak de chocolademousse zoals op de verpakking staat aangegeven. Ontdoe de mandarijntjes van hun schil en pluk zeker ook loshangende draadjes eraf. Meng de mandarijnpartjes vervolgens door de mousse.

2

Voeg eventueel twee eetlepels appelsienlikeur toe en meng goed door.

3

Verdeel de chocolademousse over dessertschaaltjes en strooi er eventueel een klein beetje geraspte sinaasappelschil over.

4

Bewaar ze tot het serveren in de koelkast.