Chocoladetaart met rode bessen en ijs
ongeveer 8 porties
Gemakkelijk
Een heerlijk chocoladetaartje volgens Frans recept (moelleux au chocolat) met een volle, rijke chocoladesmaak.
Ingrediënten
Bereiding
Voor het deeg
1 bereiding voor
Dr. Oetker Chocoladetaart
125 g
zachte boter
2
eieren
50 ml
water
Voor de decoratie
100 g
aalbessen
een beetje
poedersuiker
8 bollen
vanille-ijs
Bereiding:
40 min
1
Bereid het beslag voor de chocoladetaart volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2
Giet het beslag in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart zoals aangegeven op de verpakking. Laat de taart 1 uur afkoelen op een rooster en plaats deze daarna 1 uur in de koelkast.
3
Verwijder de rand van de bakvorm.
4
Serveer de chocoladetaart met een bolletje vanille-ijs, bessen en wat poedersuiker.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Abrikozenplaatkoek met schuimkop![]()

20 MinGemakkelijk
Abrikozenplaatkoek met schuimkop
20 MinGemakkelijk
Abrikozenplaatkoek met schuimkop
Mini Cakes Lollies![]()

65 MinGemakkelijk
Mini Cakes Lollies
65 MinGemakkelijk
Mini Cakes Lollies
Brownies met Walnoten![]()

40 MinGemakkelijk
Brownies met Walnoten
40 MinGemakkelijk
Brownies met Walnoten
Basisrecept cakebeslag![]()

40 MinGemakkelijk
Basisrecept cakebeslag
40 MinGemakkelijk
Basisrecept cakebeslag
Chocoladetaart![]()

35 MinGemakkelijk
Chocoladetaart
35 MinGemakkelijk
Chocoladetaart
Chocoladetaart met rood fruit![]()

115 MinGemakkelijk
Chocoladetaart met rood fruit
115 MinGemakkelijk
Chocoladetaart met rood fruit
Bananenbrood met nootjes![]()

60 MinGemakkelijk
Bananenbrood met nootjes
60 MinGemakkelijk
Bananenbrood met nootjes
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!