
Chocoladetaart met rode bessen en ijs
ongeveer 8 porties
Gemakkelijk
40
Een heerlijk chocoladetaartje volgens Frans recept (moelleux au chocolat) met een volle, rijke chocoladesmaak.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de decoratie
100 g
aalbessen
een beetje
poedersuiker
8 bollen
vanille-ijs
Gemaakt met:
Bereiding:
40 min
1
Bereid het beslag voor de chocoladetaart volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2
Giet het beslag in de bijgevoegde taartvorm en bak de taart zoals aangegeven op de verpakking. Laat de taart 1 uur afkoelen op een rooster en plaats deze daarna 1 uur in de koelkast.
3
Verwijder de rand van de bakvorm.
4
Serveer de chocoladetaart met een bolletje vanille-ijs, bessen en wat poedersuiker.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Eierlikeurkoekjes![]()

40 MinGemakkelijk
Eierlikeurkoekjes
40 MinGemakkelijk
Eierlikeurkoekjes
Unicorn CupCakes![]()

30 MinGemakkelijk
Unicorn CupCakes
30 MinGemakkelijk
Unicorn CupCakes
Basisrecept Gistdeeg![]()

20 MinGemakkelijk
Basisrecept Gistdeeg
20 MinGemakkelijk
Basisrecept Gistdeeg
Duo Chocolade Muffins![]()

40 MinGemakkelijk
Duo Chocolade Muffins
40 MinGemakkelijk
Duo Chocolade Muffins
Chocoladetaart![]()

35 MinGemakkelijk
Chocoladetaart
35 MinGemakkelijk
Chocoladetaart
Chocoladetaart met rood fruit![]()

115 MinGemakkelijk
Chocoladetaart met rood fruit
115 MinGemakkelijk
Chocoladetaart met rood fruit
Basis recept quatre-quarts![]()

70 MinGemakkelijk
Basis recept quatre-quarts
70 MinGemakkelijk
Basis recept quatre-quarts
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!