Flag

Groene Grütze

9 potjes (van 200 ml)
Gemakkelijk
60
Dit fruitplezier met kiwi en druiven is heerlijk als dessert of als nagerecht met pannenkoeken.
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de confituur
1 zakjeDr. Oetker Gelfix Geleisuiker Stevia
750 gKiwi's voorbereid gewogen
750 gwitte druiven ontpitte druiven
witte druiven ml (sap)

Gemaakt met:

1

Bereiding

Schil de kiwi en snijd deze in kleine stukjes. Weeg hiervan 750 g af. Was de druiven en snijd ze doormidden en weeg 750 g af. Daarna 250 ml druivensap afmeten.

2

Doe het fruit en het sap in een kookpot. Voeg het pakje Dr. Oetker Gelfix Stevia toe en roer goed om.

3

Breng het geheel onder voortdurend roeren aan de kook. Laat minstens 3 minuten borrelend koken en blijf roeren. Neem de kookpot van de kookplaat. 

4

Eventueel schuim wegnemen en direct in de glazen gieten. Sluit de confituurglazen af met een Twist-off-deksel®, draai de glazen om en laat ze 5 minuten zo staan.