Verwarm de oven voor op 160 °C.
Meng de eieren en de suiker in een grote kom. Voeg er de siroop, de bloem, de Dr. Oetker Backin en de olie aan toe. Als het deeg een glad geheel is, meng je met een spatel de geraspte butternut, amandelen en het flesje Dr. Oetker Amandel Aroma eronder.
Neem een cakevorm, vet in met de Dr. Oetker Bakspray en giet het deeg hierin.
Bak 50 minuten in de oven tot de cake gaar is. Als je er met een mes in prikt, mag er geen deeg aan je mes kleven.
Elektrisch 160 °C // Hetelucht: 160 °C // Baktijd: ongeveer 50 min.
Laat even afkoelen.
Bak de amandelen lichtjes in de pan.
Dompel het zakje Dr. Oetker Gebaksglazuur 10 minuten onder in een kom heet water. Knip een hoekje van de bovenkant af met een schaar en verspreid de gebaksglazuur over de cake. Versier met zowel knapperige, hele amandelen en gebakken, geschaafde amandelen.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken