Kneed de inhoud van het zakje Klop-Fix door de Witte rolfondant. Kleur deze met de kleurstoffen. Kleur een klein deel rood voor de neus en de rest in verschillende kleuren bruik voor het gewei. Om bruin te krijgen meng je rood, geel en blauw bij de suikerfondant.
Vorm van het rode deel de neus en laat deze drogen. Rol de rest uit en snijd hieruit de elementen van het gewei en de ogen. Stel deze samen en laat ze drogen.
Leg een vel bakpapier in een springvorm verwarm de oven voor op 180 ° C.
Giet de bereiding voor Biscuit, 4 eieren en 50 ml melk in een kom. Roer met een garde tot een luchtig deeg.
Giet het beslag in de springvorm. Bak 35 minuten in de voorverwarmde oven op 180 ° C. Laat afkoelen op een rooster en maak vervolgens de tweede Biscuit. (Voor het beste resultaat, bereid en bak je de twee biscuits best apart.)
Gebruik de handmixer om de mascarpone glad te kloppen en voeg geleidelijk de Klop-fix toe. Zodra het mengsel stevig begint te worden, voeg je langzaam de poedersuiker, het amandelaroma en de kokosrasp toe en klop je het stijf.
Klop de boter met de mixer los tot een lichte en heldere massa. Voeg de poedersuiker toe en meng verder tot de suiker niet meer zichtbaar is. Voeg als laatste het cacaopoeder toe en meng het geheel tot een gladde massa.
Snijd elke biscuit horizontaal door. Plaats een eerste schijf biscuit op een serveerplaat en bestrijk deze met een laagje vulling. Leg hierop de volgende schijf biscuit en bestrijk deze eveneens met een laagje vulling. Doe hetzelfde met de derde schijf. Zorg voor de laatste schijf dat de gesneden zijde van de biscuit bovenaan ligt zodat je een vlakke bovenkant verkrijgt.
Bestrijk de zijkanten en de bovenkant met de botercrème. Strijk deze helemaal glad met een mes.
Bewaar de cake in de koelkast tot het serveren.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken