Bekleed de bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: ongeveer 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: ongeveer 180 °C
Meng de bloem met de amandelen in een mengkom. Voeg vervolgens de andere ingrediënten voor het deeg toe en kneed het geheel met een mixer (met deeghaak), eerst kort op de laagste stand en daarna op de hoogste stand tot je een soepel deeg krijgt. Rol het deeg uit tot een dikte van 1/2 cm op een licht bebloemd werkoppervlak en snijd er ongeveer 20 koekjes uit met een ronde uitsteker. Plaats de Halloween-koekjes op de bakplaat en bak ze gaar.
Positie rooster: In het midden
Baktijd: ongeveer 12 Minuten
Plaats de Halloween-koekjes met het bakpapier op een taartrooster en laat ze afkoelen.
Meng de poedersuiker met water in een kom tot een stevige glazuur. Plaats 1-2 theelepels van het glazuur in een papieren spuitzak. Verdeel het resterende glazuur in vier delen en kleur elk deel met voedingskleurstof. Smeer de koekjes succesvol in met het glazuur en versier ze naar wens met het witte glazuur, gekleurde suikerglazuur en andere decoraties. Laat de Halloween-koekjes goed drogen. De koekjes kunnen tot wel 2 weken worden bewaard in goed afgesloten blikken.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken