Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed tot een homogeen deel.
Spuit de Dr. Oetker Bakspray in de bakvorm. Rol het deeg uit en plaats het in de bakvorm. Bak het in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten.
Bak in een voorverwarmde oven 200°C gedurende 25 minuten.
Maak de pudding zoals aangegeven op de verpakking met 550 ml melk en voeg er een half flesje citroenaroma toe en de zeste van 1 citroen. Laat het afkoelen.
Maak een zakje Taartina zoals aangegeven op de verpakking. Werk de taartbodem af door een laagje Taartina op het deeg te doen zodat het krokant blijft.
Doe de eiwitten in een goed ontvette kom en begin langzaam te kloppen. Voeg de suiker toe en drijf de klopsnelheid op tot het maximum (machinaal). Voeg de 90 g kristalsuiker aan het eiwit toe tijdens het opkloppen. Klop het eiwit volledig op totdat er een tekening van de klopper goed zichtbaar is. Onderbreek nooit het kloppen tijdens de bereiding van het schuim.
Neem de taartbodem en doe er de citroenbereiding op en werk af met de meringue. Versier met enkele muntblaadjes.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken