Verwarm de oven voor op 210°C.
Scheid de eiwitten van de eidooiers. Meng in een kom de eidooiers met de suiker. Voeg geleidelijk de gezeefde bloem en het bakpoeder toe.
Klop de eiwitten stijf en voeg ze toe aan het vorige mengsel. Voeg het maanzaad toe en meng opnieuw.
Bekleed de bakplaat met goed ingevet bakpapier of gebruik een rechthoekige siliconen bakvorm en giet het beslag erop. Bak gedurende 10 minuten.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 210 °C
Bestrijk de biscuit na het bakken met de citroenjam en rol hem onmiddellijk op. Laat afkoelen.
Leg het zakje glazuur ongeveer 10 minuten in een kom met heet water. Zorg ervoor dat het zakje onder water blijft. Haal het zakje uit het water, kneed het, knip een hoekje af en verdeel het vloeibare glazuur over de rol.
Decoreer met gedraaide citroenschijfjes en voeg de muntblaadjes toe.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken