Verwarm de oven voor op 225°C. Laat de boter smelten en vervolgens afkoelen.
Breek de eieren in een kom. Voeg er de suiker aan toe en klop deze schuimig in ongeveer 10 minuten. Zeef de bloem samen met de Backin op het eimengsel en spatel dit door het beslag. Voeg er voorzichtig de gesmolten maar afgekoelde boter bij. Voeg als laatste het vanillearoma toe.
Schep het beslag in een met bakpapier beklede en ingevette bakvorm. Bak de biscuit gedurende ongeveer 15 -20 minuten. Steek kort met een scherp mes in het gebak, kleeft er nog beslag aan het mes dan moet de biscuit nog even verder bakken.
Stort de biscuit na het bakken op een rooster en laat deze afkoelen.
Schil de kiwi en de mango en snijd deze in kleine stukjes.
Klop de room stijf samen met de bloemsuiker en de Klop-fix. Voeg het citroenaroma toe als de room bijna volledig stijf is.
Snijd de biscuit horizontaal door. Bestrijd de onderste helft met ½ van het roommengsel en bestrooi dit met ¾ van de vruchten. Bestrijk deze met een dun laagje van het roommengsel en plaats de bovenste helft van de biscuit hierop.
Versier de bovenkant van de biscuit met de rest van de room en de vruchten. Bestrooi het geheel met de fijn geraspte chocolade en de fijngehakte hazelnootjes.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken