Flag

Pannenkoeken met kaneelappeltjes

ongeveer 10 pannenkoeken
Gemakkelijk
20
Pannenkoeken met kaneelappeltjes
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de pannenkoeken
1 bereiding voorDr. Oetker Pannenkoeken
450 mlmelk koud
Voor de vulling
2appels
1 eetl.suiker
½ koffiel.kaneel
1 eetl.honing of ahornsiroop

Gemaakt met:

1

Giet de inhoud van 1 zakje Dr. Oetker Bereiding voor Pannenkoeken in een kom.

2

Voeg langzaam en al roerend met een klopper 450 ml koude melk toe totdat het beslag glad is.

3

Maak de pan goed heet, vet ze in met een beetje boter en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.

4

Snij 2 appels in blokjes en meng er 1 eetlepel suiker onder.

5

Vet een pan in met een beetje boter en bak de stukjes appel. Bestrooi met wat kaneelpoeder.

6

Neem een pannenkoek, bedek met wat stukjes appel en rol op. Giet er wat honing of ahornsiroop over.