
Pannenkoeken met noten
10 - 12 stukken
Gemakkelijk
20
voor 10 tot 12 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Voor de vulling
100 g
hazelnoten (grof gemalen)
50 g
poedersuiker
1 eetl.
citroensap
1 - 2 eetl.
abrikozenconfituur
1 - 2 eetl.
slagroom
Voor de saus
5 eetl.
slagroom
100 g
chocolade (bitter)
1 eetl.
rum
Gemaakt met:
Bereiding:
20 min
Maak het deeg klaar volgens de bereiding op de verpakking. Meng de ingrediënten voor de vulling door elkaar. Breng voor de saus de slagroom met de in stuken verdeelde chocolade al roerend aan de kook en roer de rum erdoor. Bak de pannenkoeken op een matig vuur goudbruin. Bestrijk de bovenkant met de notenvulling, rol ze op en serveer de pannenkoeken met de chocoladesaus.
Extra informatie
Nog meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Gelijkaardige recepten
Pannenkoeken met fruitvulling![]()

20 MinGemakkelijk
Pannenkoeken met fruitvulling
20 MinGemakkelijk
Pannenkoeken met fruitvulling
Pannenkoeken met appelschijfjes![]()

20 MinGemakkelijk
Pannenkoeken met appelschijfjes
20 MinGemakkelijk
Pannenkoeken met appelschijfjes
Pannenkoeken met vanille-ijs en chocoladesaus![]()

20 MinGemakkelijk
Pannenkoeken met vanille-ijs en chocoladesaus
20 MinGemakkelijk
Pannenkoeken met vanille-ijs en chocoladesaus
Basisrecept pannenkoeken![]()

15 MinGemakkelijk
Basisrecept pannenkoeken
15 MinGemakkelijk
Basisrecept pannenkoeken
Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop![]()

15 MinGemakkelijk
Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop
15 MinGemakkelijk
Pannenkoeken met kaneelappeltjes en agavesiroop
Pannenkoeken op een stokje![]()

20 MinGemakkelijk
Pannenkoeken op een stokje
20 MinGemakkelijk
Pannenkoeken op een stokje
Gevulde Weense pannenkoeken![]()

20 MinGemakkelijk
Gevulde Weense pannenkoeken
20 MinGemakkelijk
Gevulde Weense pannenkoeken
Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!