Flag

Warme chocolademelk

1 portie
Gemakkelijk
20
met room
Ingrediënten
Bereiding
Extra informatie
Nog meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Gelijkaardige recepten

Volg ons en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!
Volg ons op social media!
Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de chocolademelk
200 mlmelk
30 gchocolade, puur
1 zakjeDr. Oetker Bourbon Vanille Suiker of 1 eetl. rietsuiker met 1/4 Dr. Oetker Bourbon Vanillestokje
Voor de roomlaag
100 mlmelk
1 bereiding voorDr. Oetker Slagschuim

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Bourbon Vanille Suiker  of 1 eetl. rietsuiker met 1/4 Dr. Oetker Bourbon Vanillestokje
Picture - Dr. Oetker Slagschuim
1

Klop de melk met het Slagschuim op tot een halfvaste masse.

2

Kook de melk met de chocolade en de suiker kort op en serveer met een lepel room. Werk eventueel af met een vanillepeul, een kaneelstok of een steranijsje


Tip

Als je liever een vaste, volle room hebt, kan je hiervoor ook verse room met een zakje Dr. Oetker Klop-Fix gebruiken.