Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor zoals aangegeven. Leg het bakpapier op de springvormbodem, plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Vet de randen in met Bakspray.
Bereid de biscuit zoals aangegeven op de verpakking. Laat volledig afkoelen op een rooster en snij de biscuit horizontaal doormidden.
Elektrische oven: 160°C // Hete lucht: 140°C // baktijd: ca. 30 min.
Bereid de banketbakkersroom zoals aangegeven op de verpakking en laat 15 min. rusten in de koelkast.
Besmeer de onderste laag met een flinke laag banketbakkersroom. Beleg de room met de bananenplakjes.
Leg er de andere helft van de biscuit op en zet de taart in de koelkast.
Rol de rolfondant uit op een met poedersuiker bestrooid werkblad tot een dun lapje van enkele mm dik.
Haal de taart uit de koelkast en leg de rolfondant netjes op de taart. Strijk de plooien rolfondant aan de zijkant gelijkmatig langs de taart glad. Snij met een scherp mesje de overtollige rolfondant onderaan weg.
Zet het schrijfspuitmondje op de Topping Chocolade en schrijf jouw boodschap op de taart. Spuit rondom toefjes met het sterspuitmondje en versier met de suikerdecoratie.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken