Elektrische oven: 170°C // Heteluchtoven: 150°C // Gasoven: stand 2-3 // Baktijd: ca. 20-25 minuten
Verwarm de oven voor. Zet de papieren muffinvormpjes in de muffinplaat.
Meng bloem, Backin, suiker, gevanillineerde suiker en zout in een kom. Klop de eieren los met de zonnebloemolie en karnemelk en schenk dit bij het bloemmengsel. Klop het geheel met een garde tot een stevig beslag.
Schep 150 g blauwe bessen en de bosbessenconfituur door het beslag, zodat het beslag gemarmerd wordt. Verdeel het beslag gelijkmatig over de 12 vormpjes, ze mogen tot de rand gevuld zijn. Bak de muffins in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Haal de muffins voorzichtig uit de vorm en laat ze op een rooster afkoelen.
Serveer de Blueberry Muffins met de overige blauwe bessen.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken