Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor op 160 °C.
Bereid de Chocoladecake zoals aangegeven op de verpakking. Verdeel het deeg over een springvorm met een doorsnede van ca. 24 cm.
Plaats de vorm in de oven. Prik na 40 min. met een mes in het midden van de cake. De cake is klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft. Is het deeg nog altijd vloeibaar, bak dan nog enkele minuten verder en controleer regelmatig.
Laat de cake 10 min. rusten, haal hem uit de vorm en laat hem ca. 1 uur afkoelen op een rooster.
Bereid het chocoladeglazuur door het zakje even te verwarmen in heet water. Giet het chocoladeglazuur rijkelijk over de taart.
Maak een sjabloon en gebruik een mes om het gewenste getal in de cake te snijden. Verwijder het getal voorzichtig met de hulp van een mes of een lepel en bestrooi voorzichtig met de decoraties.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken