Bereid de pudding zoals voorgeschreven op de verpakking. Giet de pudding in een mengkom en dek onmiddellijk af met huishoudfolie, zodat er geen velletje op komt. Laat de pudding afkoelen.
Rooster de amandelen goudbruin in een pan zonder vet en laat ze vervolgens op een bord afkoelen. Breek de chocolade in kleine stukjes en laat au bain-marie smelten op een laag vuurtje. Roer onder 2/3 van de chocolade de amandelen en de helft van het flesje aroma. Giet het mengsel op een stuk bakpapier en laat afkoelen. Zodra het afgekoeld is, snijdt u het met een mes in kleine stukken.
Klop de room met de Klop-Fix stijf en roer er de andere helft van het flesje aroma met de chocolade-amandel-stukjes onder. Verdeel het roommengsel over 4 dessertglazen.
Roer de afgekoelde pudding met een garde tot een romige crème, giet de pudding over het roommengsel en besprenkel het met de overige chocolade (de chocolade kan u eventueel nog even opwarmen).
Vergelijkbare recepten
Desserten
Desserten
Desserten