Snijd de vierkante cake in 3 gelijke repen en daarvan 1 reep in 2.
Klop de boter op met de bloemsuiker en meng er het Dr. Oetker vanille extract onder.
Steek met behulp van een uitsteek ring het midden uit de ronde cake zodat de cirkel dezelfde breedte heeft als de repen. Snijd de cirkel in 2 gelijke delen en plaats er de 2 kleine stukken tussen zodat je een cijfer 0 bekomt. Je hebt nu nog 2 repen over om de 1 te vormen. Zet 1 reep recht en de 2de er loodrecht bovenop. Snijd schuin bij zodat je een 1 bekomt.
Bestrijk de cijfers 1 en 0 volledig met de botercrème en werk ze dan af met rode fruit en enkele takjes verse munt.
Verwarm de oven voor op 170°C.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Spuit de binnenkant van de bakvormen (bodem en zijkanten) in met de bakspray en bekleed de bodem en zijkanten met bakpapier.
Klop de eieren met de suiker gedurende 10 minuten met de menger klopper tot een luchtige massa.
Voeg het bakpoeder bij de bloem en zeef ze. Spatel deze in 4 keer onder de opgeklopte massa.
Verdeel dit over de 2 bakvormen en zet ze in het midden van de voorverwarmde oven. Bak ze om te beginnen 20 minuten. Controleer of de cake gaar is door er met een mes in te prikken. Is het deeg nog te vloeibaar, dan bak je nog enkele minuten langer.
Haal de cake uit de oven en laat ze minstens 15 minuten afkoelen zonder te ontvormen. Haal dan de cake uit de vorm en laat ze volledig afkoelen op een rooster.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken