Boven- en onderhitte: 220°C (voorverwarmd) / Hetelucht: 200°C (niet voorverwarmen) / Gas: stand 4 (voorverwarmd) / Baktijd: 15 – 20 minuten
Zeef de bloem in een mengkom en meng de gist eronder. Voeg het water, de margarine en het zout toe. Kneed de ingrediënten met een mixer eerst op de laagste en daarna op de hoogste stand in ongeveer 5 minuten tot een glad deeg. Laat het deeg toegedekt rusten op een warme plaats tot het zichtbaar gerezen is.
Bestrooi het deeg met meel, neemt het uit de mengkom en kneed het op het werkvlak nogmaals goed. Verdeel het deeg in 12 stukken en rol deze uit tot ovale koeken. Leg de koeken op een ingevette bakplaat en maak met de steel van een lepel kuiltjes in het deeg.
Bestrijk de koeken met olijfolie en bestrooi ze met oregano en tijm. Schuif de bakplaat in de oven en laat de koeken goudbruin bakken.
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken