Doe alle ingrediënten in een kom en kneed met de hand tot een glad deeg. Wikkel het in huishoudfolie en laat het ongeveer 10 minuten in de koelkast rusten.
Meng de bloem met de cacao en voeg de resterende ingrediënten toe. Nogmaals, met de hand kneden, in huishoudfolie wikkelen en ongeveer 10 minuten in de koelkast laten rusten.
Rol het lichtere deeg uit tot een rechthoek van 0,5 cm dik tussen twee vellen bakpapier. Rol het donkere deeg opnieuw uit in dezelfde afmetingen met behulp van twee vellen bakpapier, leg het op het lichtere deeg en druk het samen. Rol het deeg op vanaf de lange zijde, wikkel het in huishoudfolie en laat het nog 20 minuten in de koelkast rusten.
Verwarm de oven voor. Snijd de deegrol in schijven (ongeveer 1 cm dik), leg ze op een bakplaat bedekt met bakpapier en bak ongeveer 25 minuten op het middelste rek. Haal de koekjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Baktijd: ongeveer 25 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 155 °C
Vergelijkbare recepten
Bakken
Bakken
Bakken